Siluett og portfolio.>


1. Meg. Eller rettere sagt siluetten min. 2. Min nye portfoliomappe.

I dag er (også) en av de dagene man skulle ønske hadde toogsytti timer i stedet for tjuefire. Jeg har slantret rundt i haremsbukse og singlet, og har nesten ikke tatt på sminke. Det har vært varmt inne, det har vært kaldt ute. Jeg har tatt masse bilder av Vilja, og noen av dem ble så fine at jeg vurderer å forstørre ett av dem gigantisk og henge på veggen. Jeg skal i alle fall bestille det til portfolien min som jeg fikk i posten i dag. Ja, jeg skal lage meg portfolio. Litt gøy å ha, og veldig greit om jeg en gang skulle få lyst til å smyge meg inn i fotoverdenen. Noe jeg selvsagt har veldig lyst til.

Vi har også ryddet og vasket litt rundt omkring i huset i dag, og jeg må innrømme at det er like kjedelig som alltid. Jeg har ikke blitt noe flinkere til sånt, selv ikke etter at jeg ble mor. Jeg trodde vel strengt tatt ikke at husmoren som er gjemt dypt, dypt, dyyypt inne i meg skulle finne det for godt å hoppe frem og si «tjoho, her er jeg!» heller, men… Litt forbedring hadde jeg kanskje ventet. Sånn helt av seg selv. Men som Rotmo sier; det e itjnå som kjem tå sæ sjøl. Tydeligvis har han rett. Men nå skal jeg vaske soverommet, deretter redigere bilder av Viljasøta. BIldene kommer selvfølgelig her også – etterhvert. Noen av dem i alle fall. Kan jo nesten ikke la bloggen bli slik jeg lovte at den ikke skulle bli; en blogg bare om baby, gulp og bleieskift. Det er vanskeligere enn jeg trodde. Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.