Lunch with Tina at the bakery.>


På lunsj i dag. Vilja sov mesteparten av tiden, heldigvis. Det øverste og nederste bildet er forresten tatt av Tina, og det i midten er tatt av meg.

I natt sov Vilja helt til klokken kvart på syv uten å våkne i løpet av natten, og jeg har fått sammenhengende søvn i en hel natt for første gang på veldig, veldig lenge. Jeg våknet av panikk (og pupper store som ballonger) klokken halv syv, og måtte sjekke om Vilja faktisk pustet. Det gjorde hun selvfølgelig. I dag har jeg møtt Tina til lunsj, og vi fikk gjort unna litt ndøvendig sladder. Det er godt å komme seg litt ut av huset altså, møte mennesker og være med venner. Men nå har jeg mye stuff to do! Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.