My new skullcandy.>

Hei og hopp! I dag kom det masse gøy og spennende i posten, blant annet disse. Jeg nevnte de tidligere i bloggen, og nå kan jeg fortelle litt mer om dem. De er utrolig kule. Det er faktisk høretelefoner og mp3-spiller i ett! Man slipper altså ledninger og annet tøys, og dessuten er det knallbra lyd og de sitter så godt fast at jeg er sikker på at man kan ha de på i en berg og dalbane uten at de faller av. Disse er utrolige, og jeg er utrolig glad for at jeg har et par. De var faktisk på salg også, så om du trykker her kan du kjøpe et par selv også, om du vil. De anbefales! Ciao.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.