Behind the scenes…>

Foto: Stian Vatn. (Han tullingen som holder reflektoren på bildet.)

Et bilde fra i dag. Slik så det altså ut. Ah, så gøy det var! I morgen bestiller jeg studioutstyr til mitt eget studio. Nei, jeg tuller ikke, men det er selvfølgelig ett lite problem. Nei, det er ikke så veldig lite heller, det er et ganske så betydningsfullt problem. Jeg har jo ikke plass til et studio her hjemme. Derfor trenger jeg å finne et annet lokale å ha det i, men det er absolutt ikke lett. Jeg leter fremdeles, så om du vet av noe på Frøya; let me know! Hadde vært veldig… nei, mer enn veldig greit. skal jeg se litt mer på bildene fra i dag, og snart skal jeg sove. Jeg er faktisk helt utslitt. God natt!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.