Sneak-a-peek!>

Kommer snart i shoppen. Shoppen får en liten oppussing om ikke så altfor lenge. Jeg skal fjerne alle produktene jeg ikke lenger har, og legge inn alle jeg faktisk har. Har fått inn endel produkter den siste tiden, men har verken hatt tid eller ork til å gjøre noe med det. Men nå blir det, for nå har jeg fått inn klær også. Skal få Tina og Nora til å stå modeller for meg så raskt de (og jeg) har tid, så da blir shoppen fornyet og oppdatert. Om du har noen ønsker om spesielle plagg eller lignende så er det bare å si i fra altså. Om det er et eller annet du har lett lenge etter, men som du ikke finner. Kanskje jeg finner det. Kanskje. Det er jo verdt et forsøk, er det ikke?

Nå er det torssdaskveld igjen, og jeg skal gjøre det jeg bruker å gjøre på torsdagskvelder. Se tv (det er jo både Glamourjentene og Ungkaren!), kose masse med Vilja, drikke litt kakao og bare ta livet helt med ro. Det er ikke så verst. Det er absolutt ikke så verst.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.