Pyttsann, hva gjør vel ett til?>

Jeg har ikke så mye annet å komme med i dag, så derfor blir det bare et bilde av meg selv. Igjen. Jeg kan også fortelle at jeg gleder meg kjempemasse til i morgen, for da skal jeg dra med meg Tina til naboøya Hitra for å ta bilder i studio. En kompis ved navn Stian har nemlig kjøpt seg studioutstyr, og han er så snill og lar meg låne det. Fantastisk! Det blir gøy. Veldig, veldig, veldig gøy. Endelig skal jeg få prøve å ta bilder med ordentlig studioutstyr. Det har jeg ønsket lenge nå. Oh, som jeg gleder meg! Men nå må jeg løpe. Skal på jobb i dag også. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.