Big blue eyes.>

Nusket mitt har lagt seg for en god stund siden, og hun sovnet med en gang. Jeg tror hun var litt trøtt og sliten etter babysvømminga i dag (som forresten gikk veldig bra), og det er hun ikke alene om. Jeg har ikke gjort annet enn å gjespe de to siste timene. Jeg har halvsløvet med pc'n i fanget, redigert litt bilder (men jeg er ikke sikker på om jeg syns resultatet, altså bildet over, ble noe særlig bra, men det kan ha noe med helt feil blitzbruk å gjøre) og fulgt sånn halvveis med på Paradise Hotel. Drama, drama. Jeg hater drama, så jeg orket ikke se så mye på sånn helt egentlig. Men nå skal vi legge oss. Vi må forresten våkne klokka tolv, tre og fem i natt, men det er ikke på grunn av Vilja om det var det du tenkte. Vi må bekrefte at Kaj fremdeles vet hva han heter og hvor han er, for han har nemlig fått hjernerystelse i dag. Stakkars, stakkars kjæresten min. Kjæresten min som nå har en fin-fin bandasje rundt hodet. Jeg må nesten le litt også. Men bare nesten.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.