En liten smakebit…>

I dag bestilte jeg litt mer klær til shoppen, blant annet denne stilige jakka. Likte bildet så godt også, så jeg fant ut at jeg liksågodt kunne poste en liten smakebit på hva dere kan vente dere fremover. Bestilte endel plagg, men ikke så mange eksemplarer av hver. Vet jo aldri om dere liker det jeg liker, og jeg gidder ikke bruke masse penger på noe som bare blir liggende å slenge. Det hadde jo vært veldig dumt. Så nå er jeg veldig spent på om plaggene blir solgt eller ikke. Det blir spennende. (kjøp, kjøp, kjøp!)

sover Vilja og Kaj skal snart på jobb. Jeg ser Glamourmodellene på TvNorge. Etterpå er det Ungkaren, og jeg tror til og med jeg skal slå til med en kopp kakao. Om jeg ikke må ha Vilja i armene hele kvelden selvfølgelig. Da får det heller bli vann. Jeg vil jo ikke søle varm kakao på lilleklumpen min. Vann er godt det også, veldig godt faktisk. Og det finnes vel ikke noe sunnere heller. Vel, nå babler jeg bare om vann, så da får jeg heller si takk for meg for i kveld. Dessuten er reklamepausen over. Hugs!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.