Dagen som plutselig forsvant.>

Fine Vilja og fine Åse Kristine.

Dagen i dag har gått i ett. Jeg og Vilja stod opp ganske så seint, for det var en lat Drea som ble vekt av en sulten Vilja rundt åttetiden i morrest. Dermed fikk Vilja sove ved siden av meg i senga til jeg våknet av meg selv, og først da stod vi opp. Da var klokken blitt halv ti, og klokken halv tolv kom søte Åse Kristine på besøk. Vi lunsjet på kafeen sammen med Line Renathe og den lille gutten hennes som er tjue dager gamlere enn Vilja, og tiden fløy avgårde. Plutselig var det tid for jobb, og i dag savnet jeg Vilja så mye at det gjorde vondt. Tredje dag på jobb, og jeg holder på å bli gal. (Jeg skal (heldigvis) bare jobbe til første mai, for da blir jeg en overflødig ansatt og får dermed fri helt frem til høsten.) Så kom jeg hjem, matet og dullet masse med Vilja, ga henne et bad og fikk henne til å sove. Tid for å spise litt mat selv også, så ville Vilja ha mat igjen, og nå sitter jeg plutselig her å blogger litt om dagen min som har gått i ett. Puh. Nå kan jeg puste ut. Nå er det tid for kakao og et eller annet gøy på tv. Så blir det natta for øynene mine også. Nattnatt.

Kakao. Nam. God natt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.