En illustrasjon av Charlotta Havh.>


Illustrasjon av Charlotta Havh jeg gjerne vil ha på veggen min. Bildet er tatt fra blaugallery.com

Hei og hopp! Da er det blitt mandag, men det er fremdeles påske og jeg har en liten innrømmelse å komme med. Jeg spiste litt godteri i går alikevel. For å være hundre prosent ærlig har det blitt et par sjokoladebiter i dag også. Det er jo påskeOg sjokolade er jo så godt! Huff. I morgen. Jeg mener det. I morgen. Da er det virkelig stopp.

Nå sitter jeg her og slapper av, og føler at kreativiteten har dalt litt i løpet av påsken. I morgen er det heldigvis en vanlig hverdag igjen, så det blir nok litt lysere tider for bloggen fremover. I går bestilte jeg noen spennende klesplagg til shoppen, for nå skal jeg virkelig komme i gang igjen. Har ikke akkurat prioritert den i det siste, men nå føler jeg for å komme med noe nytt. Håper plaggene er så stilige som jeg tror. Jeg tror det blir bra.

Jeg skal faktisk begynne så smått på jobb igjen i morgen også. Det vil si to timer i svømmehallen, så det skal nok gå greit. Både for Viljas del og min egen. Vilja kommer nok nesten ikke til å merke at jeg er borte engang, men jeg kommer nok til å savne henne utrolig mye i løpet av de to timene. Utrolig hvor rart det er å være borte fra den lille jenta si altså, selv om det bare er snakk om veldig, veldig kort tid. Man blir lett avhengig. Jeg er glad det bare er to timer. Det er absolutt lenge nok. Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.