Nettbankproblemer.>

I dag er en sånn dag hvor alt går i mot meg. Okei, ikke alt, men litt. For det første ble jeg ikke fornøyd med krøllene jeg ordnet i håret mitt, for det andre ble batteriet på kameraet tomt akkurat i det jeg skulle ta bilder og for det tredje så kommer jeg meg ikke inn på nettbanken. Det er på grunn av sistnevnte irritasjonsmoment at jeg blogger nå, for det vil jo si at jeg ikke får sendt noen pakker fra shoppen i dag. Æsj. Så dere som forventer pakker; det kan ta litt lengre tid enn planlagt. skal vi snart på butikken, og etter det skal jeg prøve å ta bilder på nytt. Forhåpentligvis er batteriet oppladet da. Klokka fem skal jeg på jobb, og dette er i grunnen min dag i korte trekk. Hvordan er din?>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.