Påskekos.>


1. Henrik, Viljas søskenbarn. 2. Vilja og Kaj prater litt. 3. Kaj og Vilja igjen. 4.Tante Hanne og Vilja (Hanne er altså søstera til Kaj). 5. Kaj og Vilja koser og smiler.
 

Masse bilder i dag. Føler jeg må ta igjen litt for i går, siden det ikke ble noen blogging da. Det var ikke min feil altså, for pc'n min tålte ikke rehabiliteringen. Etter at den ble formatert slo den seg bare av når det passet seg. Plutselig ble skjermen helt svart, og pc'n sluttet å puste. Veldig, veldig trist. Men nå er den endelig helt frisk. Hurra!

Vi har altså hatt litt besøk denne helga. Hanne (Kajs søster), John Ivar (kjæresten hennes) og Henrik (sønnen deres som fyller to år i sommer) har vært her, og det har vært veldig koselig. Jeg har spist i overkant mye godt denne påska, så nå er det stopp. Fra i morgen av. Da er det nok. Jeg føler jeg blir i dårlig humør av å spise usunt, jeg. Ikke for at jeg tenker på hvor usunt det er, for det gjør jeg ikke, men jeg har merket at det er en sammenheng mellom dårlige dager og godterispising. Kan det stemme? At man faktisk kan bli i dårlig humør av for mye sukker? Eller er det bare meg? Uansett. Fra i morgen av blir det gulrøtter og epler på meg. Nei, forresten. Fra i dag. Jeg begynner i dag i stedet. Hvorfor vente til i morgen når jeg i nåværende øyeblikk blir kvalm av å tenke på sjokolade, skumgummi og muffins? Ha en fin dag!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.