Killer eyes.>

God morgen! Rufus ser alltid så sint ut, men han er bare veldig, veldig kosesyk. Jeg tror dette er sexyblikket hans eller noe i den duren. Eller kanskje han faktisk er så ond som det ser ut til også? «Kos meg, eller jeg vil virkelig ta rotta på deg.» Eller kanskje han bare myser på grunn av dårlig syn. Hvem vet. Forresten, who cares?

Min pørsjonal kåmpjuter har enda ikke vært på rehabilitering, men i dag blir det. På ordentlig. Jeg skal blogge ferdig dette innlegget, så skal jeg få Kaj til å gjøre det. (Jeg vet jo ikke hvordan man gjør alt det som må gjøres.) I dag skal jeg rydde litt hus, og i går bakte jeg (og Kaj) både boller og muffins. Snakk om å leve ut husmorrollen til det ytterste. Bollene ble kanskje i det tyngste og tørreste laget. og muffinsene sklei uttover stekebrettet så de ikke ligner på muffins overhodet, men alikevel. Jeg prøvde. Det er da noe. Men nå skal jeg komme i gang med ryddinga, for Vilja sover nå. Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.