When rehab is necessary…>


I dag har jeg lekt litt i photoshop igjen, og dette er noe av det jeg har holdt på med. Teksten i bakgrunnen er fra Kaizers Orchestras Christiania, en helt nydelig sang jeg aldri slutter å elske. Jeg elsker forresten alle sangene til Kaizers, og det forandrer seg aldri. Helt enkelt, helt greit. Forresten så ble skjermen min blå da jeg redigerte bilder, og opp kom en skremmende advarsel. Så slo den seg av. Blå dataskjerm er aldri et godt tegn, så i dag skal pc'n min på rehabilitering. Det vil med andre ord si back-up og formatering. Det er virkelig på tide, for det trengs. Sårt. Da får vi vel bare ønske min pørsjonal kåmpjuter lykke til på rehab, og så skal vi ta i mot en (forhåpentligvis) frisk og rask pc med åpne armer når den tid kommer. Når den føler seg klar for å returnere til oss. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.