In the city.>

God morgen! Nå er vi i Trondheim, og her skal vi være til i morgen. I dag skal vi til Ikea og City Syd. Shopping, hurra! Gøy å være på tur med Vilja. Man blir litt lei av å bare sitte hjemme hele tiden også. Blir spennende å se hvordan det går på shoppingrunde. Tror det skal gå greit. Vilja er fornøyd så lenge hun får mat, hun, og det skal hun da få. Vel, nå stikker jeg. Kommer antagelig tilbake senere i dag med litt bilder. Ha en fin dag da, dere!

Forresten. For de som venter på pakke fra shoppen min; jeg har hatt litt problemer med nettbanken lately, så pakkene blir dessverre ikke sendt før mandag. Beklager så mye, men det er sånt som skjer i blant. >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.