Suddenly.>

God dag! Da er det blitt søndag – helt plutselig. Okei, helt plutselig blir vel kanskje litt feil å si. Jeg vet jo at søndager kommer etter lørdager, og at lørdager kommer etter fredager og så videre, men det blir plutselig søndag alikevel. Det er rart med det. Anyways. Det gikk veldig greit på shopping i går. Vilja var litt sinna akkurat da vi ankom Ikea, men det gikk raskt over og hun sov omtrent hele tiden. Vi fikk shoppet masse fint der (som jeg gleder meg til å sette opp), og jeg fikk også kjøpt et par kjoler til Vilja og en til meg selv. (Ikke på Ikea om du trodde det, men på City Syd.) Men nå er det vel ikke så altfor lenge til vi skal dra hjemover. Ha det bra så lenge!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.