Right now.>


Vilja og meg, tatt med lousy webcam for to minutter siden.

God dag! Slik sitter vi nå. Vilja sover, men våkner med en gang jeg legger henne i vugga, så jeg er nesten bare nødt til å holde henne. Det sier jeg selvfølgelig ikke nei takk til, selv om det kompliserer hele skrive-blogginnlegg-greia. Det tar irriterende lang tid å skrive med ei hand. Men det går da. I dag skal jeg kanskje prøve å få tatt noen ordentlige bilder av meg, Kaj og Vilja også. Et ordentlig familiebilde. Om det ikke blir i dag skal det i alle fall bli i løpet av helga. Helt klart. Men nå skal jeg jobbe litt med shoppen. Har nemlig fått inn førtiåtte par med nerdebriller som må pakkes og sendes. Det er mange pakker, det. Hade.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.