I’ve become one of those people.>


Bilde av Kaj jeg tok på Kreta i oktober.

God dag! Poster et bilde av Kaj som jeg tok på Kreta i oktober, jeg. Bare for at jeg føler for det. Kaj sover nå, for han har vært på jobb i natt. Vilja sover også, men hun har ikke gjort stort annet enn å sove, spise og drite i natt. Det tar vel på det også tenker jeg. Det må være hardt å være baby. Forresten. I dag skal vi til helsesøster. Skal bli gøy å se hvor mye Vilja har lagt på seg. Jeg tror hun har lagt på seg endel. Hun har fått fiiine bollekinn som jeg elsker å nusse på. Hihi. Forresten (igjen). Jeg har blitt one of those people. Jeg snakker om meg selv i tredjeperson, og jeg er ikke lenger Drea. Jeg er mamma. «Mamma gjør ditt, mamma gjør datt.» Og ikke nok med det, men jeg forandrer stemmen min også! Den er ikke normal lenger, den er lysere og mer… babyvennlig kan man vel kanskje si for at det skal høres penere ut enn hva det faktisk er. Er det mulig? Fysj. La oss håpe denne sykdommen kurerer seg selv. Snart blir jeg flau, og jeg blir nesten aldri flau. Da er det ille. Men nå må det skiftes ny bleie igjen. Det kommer mistenkelige lyder fra vugga. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.