What do you wanna know?>


Se den søte, lille hånda.

Dette bildet er ganske likt det forrige, men her er hånda i fokus i stedet for ansiktet. Se på den hånda, da. Det er ikke store greiene. Bitte, bitte, bittesmå fingre. Jeg elsker når de klemmer og holder rundt fingeren min. Hun trenger meg.

Jeg har forresten fått endel spørsmål og slikt i det siste, både om kamera, blitz, fødsel, graviditet og Vilja, så jeg tenkte jeg kunne ha en liten spørsmålsrunde nå. Om du har noe du lurer på er det bare å spørre. Jeg vil ikke at du skal finne på teite spørsmål av typen «om du måtte velge mellom å spise en bæsj eller tisse deg ut hver dag i et år, hva ville du ha valgt», men om du virkelig lurer på noe; shoot!  Nå skal jeg hive frem puppen – igjen. Ha en fin dag så lenge!

UPDATE 19.17: spørrerunden er avsluttet!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.