Hjerteknuseren.>


Hun smiler.

Det ble ingen bilder av meg og Vilja sammen i dag likevel, for jeg fikk ikke selvutløseren til å fungere. Da ble det vanskelig. Men det blir selvfølgelig bilder av oss med en gang jeg har skjønt hvordan den fungerer. Selvutløseren altså. I dag ble det bilde av bare Vilja i stedet. Enda ett. (Hvem blir vel lei bilder av noe så søtt?) Testet den nye blitzen min litt, og nå gleder jeg meg kjempemasse til å ta ordentlige bilder. Litt mer planlagte bilder enn dette. Har masse ideer som må testes ut. Jeg tror det kan bli bra. Herregud, Vilja kommer til å bli litt lei av både kamera og blitz. Stakkars jente. Vel, jeg bare. Vakre Vilja.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.