Å spise muffins har plutselig blitt makabert.>


Sirkusmuffins med skummel klovn.

Jeg er ikke i form i dag. Det er det samme som jeg klaget over for et par dager siden. Forkjølelsen forsvant ikke slik jeg spådde. Ikke denne gangen. Jeg kaldsvetter og er generelt slapp, og har dessuten fått en slags sexy (les: skingrende og svært irriterende) forkjølastemme. Det blir derfor ingen nye bilder og produkter i shoppen i dag. Det får vente til i morgen, for i morgen har jeg ikke tid til å være slapp. I dag tar jeg meg tid.

Men nok om stakkars meg som klager over vinterens ene forkjølelsesnederlag, og over til noe annet. Muffins. Eller klovner. Eller litt av begge deler. I dag har jeg og Kaj bakt muffins med glasur og sirkusfigurer på. Jeg skjønner i grunn ikke sammenhengen mellom muffins og sirkusfigurer. Sirkusfigurer? Hvorfor i alle verden skulle jeg ha lyst til å spise en sirkusfigur? Jeg har aldri vært spesielt glad i klovner, så jeg kan selvfølgelig forstå at det å bite over det stakkars, lille hodet med rå jævelskap og sterk dominans vil kunne gi meg en eller annen form for syk tilfredsstillelse, men allikevel. Hvor grotesk skal man egentlig være? Hvor makabert skal muffinsspising være? Det er ikke bare snakk om de ekle klovnene heller, for det hadde jo ikke vært så altfor ille, men søte sirkusdyr? Elefanter. Løver. Aper. Skal man spise disse?  Nei, det er ikke noe for meg. Jeg plukket dem elegant av. What can I say? Jeg er en sart sjel.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.