Sixteen pairs of shoes.>


Smart skohyllegreie fra Ikea, og en liten andel av skosamlingen min.

Jeg trodde ikke jeg hadde så mye sko, jeg, så vi kjøpte bare èn slik hylle. Vi burde nok hatt to, for jeg har absolutt ikke plass til alle skoene mine i denne hylla som rommer seksten par sko. Noe sier meg at det ikke kommer til å bli mindre sko uttover våren heller, så vi blir nok pent nødt til å kjøpe enda en ekstra neste gang vi besøker Ikea. Nå er det forresten lenge siden jeg kjøpte sko sist, så jeg gleder meg til vårshopping. Åh…

Jeg må forresten gledelig meddele at jeg har fått solgt endel av produktene i shoppen allerede! Kjempemorsomt. Nå har jeg virkelig stor motivasjon til å fortsette med både shoppen og bloggen. At jeg får baby snart ser jeg ikke på som noen hindring. Jeg tror man får tid til mye om man bare går inn for det. Men nå er det lørdagskveld straks, og jeg skal slappe av i kveld også. Nå er det faktisk under fire uker til termin, så jeg føler jeg har lov til å slappe av mye. Snart bare tre uker igjen. Ting kan egentlig skje når som helst snart. Det er i grunn ganske utrolig. Nei, det er helt utrolig.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.