Twice.>

Enda ett, i farger denne gangen.

God morgen alle sammen. Ja, det er faktisk ikke lenge siden jeg kom meg opp av senga. Nå høres det kanskje ut som at jeg sover utrolig mye, men det gjør jeg altså ikke. Det er ikke bare-bare å sovne lenger. Det er ikke bare-bare å sovne etter hvert dobesøk på natta heller, og dem er det blitt veldig mange av nå. Jeg sover med andre ord ikke spesielt godt på natta, men om morgenen får jeg faktisk sove godt. Derfor blir det slik. Jeg sover til halv tolv. Vel, jeg får vel bare utnytte det så lenge jeg kan.

Nå skal jeg brette og legge sammen babyklærne vi vasket i går, og vaske enda mer babyklær. Så skal jeg rydde litt og bare være flink. Så får jeg heller belønne meg selv med en kopp kakao og litt tv-titting senere på dagen. Ha en fin dag!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.