Svarthvitt.>


35 uker og 3 dager på vei.

Så ble det faktisk litt magebilder på bloggen også. Hvem hadde trodd det? Jeg liker dem, spesielt det til venstre. Bildene ble fine i farger også, så de legger jeg sikkert ut senere en gang.  Bilder blir veldig forandret med en gang man ordner de i svarthvitt. Man får en helt annen vri på bildene, og dessuten en helt annen stemning. Derfor kan det være gøy å se begge versjonene. Som Kaj sier; bilder i svarthvitt og farger blir fine på hver sin måte.

Satser på en ny shoot litt senere i graviditeten også, og da blir det bilder med både meg og Kaj og magen. Sånne typiske bilder man bare må ha for at de er så koselige. Ikke spesielt kreative kanskje, men veldig koselige. Tror i hvertfall jeg skal droppe å ligge på gulvet neste gang. Vondt, vondt, vondt. Bekkenløsningen har ikke akkurat blitt bedre de siste ukene, så det var vel kanskje ikke så veldig lurt av meg. Jeg sier som jeg sa i går; pyttsann. Men nå er det middagstid. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.