Helledussan er et passende (og rart) ord.>

Disse nydelige draktene for nyfødte fant jeg på Barnegarderoben.no, og falt selvfølgelig held pladask for begge to. Nasse Nøff er beregnet på jenter og Tigergutt er beregnet på gutter, men jeg hadde lyst til å kjøpe begge, jeg. Jeg gjorde ikke det, men det var så vidt. Jeg gikk for Nasse Nøff, så satser vi på at det blir jente. Hvis det blir gutt, så blir det en gutteNøff. Absolutt ikke ille det heller. Det gjør da ikke så mye med rosa når man skal være en gris. Både guttegriser og jentegriser er rosa. Det er jo noe alle vet, så da slipper vi forhåpentligvis kjønnsforvirring på grunn av Nasse Nøff. Jeg har forresten alltid tenkt på Nasse Nøff som en gutteskapning. Nasse er definitivt et guttenavn. Sant?

I dag skal jeg og Kaj ta litt bilder av den store gravidmagen min. Har noen ideer, så om jeg blir fornøyd med bildene og jeg føler det er greit å dele dem, så kommer det kanskje et magebilde på bloggen også. Jeg har egentlig aldri helt vært så veldig begeistret for å ta bilder av magen min, men jeg er sikker på at det kan være gøy å se tilbake på senere. Og dessuten kan det vel være gøy å ha litt bilder av den i fotoalbummet jeg planlegger å lage til bebisen også. Gravidmager er jo fascinerende. Det bor jo faktisk noen inni der.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.