En herlig parykk.>


En av favorittene som kommer i bloggshoppen. Kommer i sort og brun.

Denne tirsdagen har gått med på å ordne shoppen, og nå begynner ting å bli ganske så klart faktisk. Jeg venter på noen varer enda, men mye av det jeg har bestilt har kommet, og jeg har fått tatt litt bilder av noen av parykkene i dag. Skal ta mer bilder i morgen også, av både løsvipper, smykker, briller og enda fler parykker. Det vil si at lanseringen (eller hva man skal kalle det) av shoppen nærmer seg. Gøy, gøy, gøy! Jeg gleder meg.

skal jeg fortsette å se på bildene jeg har tatt, og jeg skal legge opp noen av dem i shoppen. Skal gjøre meg ferdig med alt jeg har tatt bilder av i dag, så jeg kan begynne med nye produkter i morgen. Satser på at shoppen er oppe å går i løpet av uka, så jeg får vel være litt effektiv fremover. Jeg må innrømme at jeg virkelig koser meg med å gjøre noe igjen. Det kan bli lange dager når man gjør ingenting, og da blir man raskt lei. Vel, nok prat! Ha en super dag alle sammen. Hugs. ♥ 

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.