En rosa liten sak.>


Fler julegavebilder kommer selvfølgelig litt senere.

Her er en av julegavene jeg fikk i år. En rosa mp3-spiller som matcher både mobilen min og høretelefonene. Alt er rosa! Fantastisk. Denne søte mp3-spilleren fikk jeg av Kaj, og det er vel kanskje ikke så rart med tanke på hvor lenge jeg har klaget på den gamle spilleren min som har sagt takk og ha det bra for ganske lenge siden. Eller, den har jo fungert, men det har ikke vært mulig å lagt inn musikk på den, så jeg har vært stuck med gammel musikk jeg ble lei av for…tja, århundrer siden. Jeg overdriver ikke. Nesten ikke, i alle fall.

Hittil denne jula har jeg spist god mat, sovet og spilt nettpoker. Jeg har nesten ikke gjort mer enn som så. Verken jeg eller Kaj har vært særlig i form de siste dagene, så vi har tatt livet med ro. Jeg tror forresten at det kan bli litt mer nettpoker i løpet av jula. Det er masse gøyale freerollturneringer både på Unibet og Pokerstars, og det sier man da ikke nei takk til. Vi har faktisk vunnet litt også. Nå skal vi spille en turnering om cirka tre minutter, og deretter skal vi til Kajs foreldre for å spise mer mat. Herlig. Ha en fortsatt fin jul!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.