Refleksjon i ei kaffekanne.>


Refleksjon av julefrokost hos mamma og Brynjulf i kaffekanna. Menneskene i bakgrunnen der er mamma og Brynjulf. Ja, også meg foran der, da. Og nissen til venstre. Hihi.

Da har vi kommet oss hjem igjen, gode og mette, og tipp hva vi skal gjøre denne julekvelden? Jo, riktig. Vi skal spille poker. Haha, vi er ikke spilleavhengige altså. Jeg lover. Vi har bare ikke bedre ting å gjøre, for festing blir jo litt…vel, unødvendig for min del i alle fall. Da foretrekker jeg poker og godteri i sofaen sammen med kjæresten. For den som ikke har spilt poker før; prøv det! Det er virkelig gøy, og dessuten kan man vinne penger uten å bruke noe selv. Finfine greier. For de som har spilt poker; dere vet hva jeg mener.

Forresten, bare på grunn av min uhelbredelige nysgjerrighet. Fikk du noe fint til jul i år?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.