Nisser og kaffe.>


Øverst: søte nisser. Nederst: hånda til Kaj og et glass med kaffe. (Ikke en kopp.)

Da er vi hjemme igjen, og vet dere hva? Jeg fikk mandelen! Og snille som mamma og Brynjulf er så fikk jeg ingen marsipangris. Jeg fikk en pakke med Ferrero Rocher istedet! En sjokolade jeg elsker. Julesjokoladen min, for jeg spiser den aldri ellers. Vel, nå skal jeg og Kaj se film og spise sjokolade. Det er sånn det skal være i jula. Godteri til magen blir vond og skriker stopp. Tror jeg skal stoppe før det kommer så langt, for jeg hater å ha vondt i magen, og er det noe jeg har hatt nok av i løpet av denne graviditeten så er det akkurat det. Vondt i magen altså. Ikke av godteri, selvfølgelig, men av…la oss si andre årsaker. Aaaanyways. Ha en fin kveld! Det skal jeg.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.