Hello you!>

Hårfargen min ser litt rar ut her, men det er bare på grunn av redigeringa.

God dag alle sammen! Da har det plutselig blitt lillejuleaften. Jeg kan ikke si at jeg har fått all verdens med julestemning enda, men det kommer nok i løpet av dagen. Kanskje sammen med grøten, mandelen og marsipangrisen, selv om jeg aldri får mandelen. Det tar jeg ikke så hardt, for jeg er ikke spesielt glad i marsipan. Jeg underdriver når jeg sier det så pent som jeg nettopp gjorde, for marsipan er nesten like ille som lakris. Og lakris er virkelig ille. Så nå vet du det også. Jeg liker verken marsipan eller lakris. Men uansett. Vi skal pynte juletre og spise grøt med mandel hos mamma og Brynjulf i dag, og det blir koselig. Der er det pent pyntet til jul, så da kommer julestemninga forhåpentligvis til meg også. Da vil jeg bare ønske dere alle ei god jul! Hugz!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.