Innekos.>

I dag har jeg faktisk gjort en god del. Jeg har vært på legekontoret og tatt blodprøve, jeg har vært innom NAV og fått avklart litt hvordan dette med foreldrepenger fungerer, jeg har hentet to pakker på posten og nå skal jeg farge håret. Tror jeg. Jeg fikk pakken fra Nelly.com i dag, og til min store skuffelse passet ikke skoene. Så de må jeg nok sende tilbake. Skal poste bilde av dem senere likevel, for de er så fantastiske. Anyways. Jeg oppdaget plutselig at jeg faktisk har litt penger, og siden jeg skal returnere skoene kan jeg liksågodt kjøpe noe annet! Jeg er smart.

Nå skal jeg først farge håret, deretter skal jeg se den første episoden i sesong nummer to av Gossip Girl. Jeg fikk den ikke med meg i går, så nå har jeg lastet den ned i stedet. Jeg er så glad for at livet ikke er som i disse seriene. Alt er så komplisert der. Så mye drama, så mye dritt. Jeg er glad jeg lever livet ganske så enkelt, jeg. Uten krangling, bitching, utroskap og store misforståelser. Det enkle er ofte det beste. Hade.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.