Nyheter fra Nelly.com.>

Jeg ble helt forelska i den jakka/kåpa fra Koola Anna. Fantastisk fin! Ah, jeg har lyst på en sånn. Kjolen var omtrent perfekt, og passer vel utrolig godt på denne årstida. Med julebord, julaften, nyttårsaften og hele pakka mener jeg. Dessverre litt dyr. Skjørtet trenger jeg vel ikke si så mye om. Jeg elsker slike skjørt. De er så stilige! Dette og mange andre fine nyheter kan du finne på Nelly.com. Jeg har handlet der selv nå, og venter en pakke i posten veldig, veldig snart. Bestilte ikke mye, men et par sko og litt annet småplukk fikk jeg alltids med. Håper pakken kommer i morgen! Skoene er virkelig fantastiske, så jeg krysser fingrene for at de passer. Gleder meg til å vise dem frem. (» ,)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.