Min irritasjon over irriterende kjendisfester.>

Okei, jeg har holdt frustrasjonen og håpløsheten inne i meg så lenge som mulig. Nå må det ut. Det er ikke mulig å holde igjen lenger, for uansett hvor jeg snur meg ser jeg røde løpere, fancy drinker og norske «superkjendiser». Når ble Norge til Hollywood? Hvilken idiot reiste fra USA, satte føttene sine inn i det norske land, dro på kino og slengte fra seg en rød løper i samme slengen? (Jeg har mine mistanker. Jeg har i hvertfall èn sterk kandidat. Navnet hans begynner på J og slutter på an Thomas.) Jeg syns det er patetisk. Irriterende patetisk. Nå feires kinopremierer som om selveste Bond skulle vært her. Bond i egen person. Det er han ikke. Ikke kompisen heller. Ikke så mye som en slektning engang. Likevel feires kinopremierer med rød løper, fancy drinker og norske «superkjendiser» som tror seg like viktig som Brad Pitt og Angelina Jolie. Noe så ubetydelig. Noe så uviktig. Noe så mini-amerikansk. Noe så… teit. La slikt forbli på tv-sendinger fra USA. Ahhhrg.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.