På tide med nytt kamera? JA.>

Kameraet mitt vil ikke importere bildene til pc'n, så jeg er sint. Derfor ble det gamle bilder i dag. Jeg skjønner ikke hva som skjer med kameraet mitt for tiden, men noe sier meg at det er på tide med et nytt et. Heldigvis får jeg penger fra Lånekassen snart, og da skal jeg søren meg kjøpe kamera. Jeg vil ha et kamera som fungerer, og jeg vil ha et kamera som er villig til å overføre bildene til pc'n. Det er faktisk litt viktig.

Nå sitter jeg og skriver en artikkel. Jeg har fyrt i peisen, for det er iskaldt ute, og da blir det raskt kaldt inne også. Tekoppen min står ikke langt unna, og skolebøkene ligger spredd rundt meg. Det er godt å være hjemmestudent. Nå får jeg vel drikke opp teen, slå av Dr.Phil og fortsette med artikkelen. Dr.Phil begynner uansett å bli ganske slitsomt å høre på. Kjefting og roping, men ikke nok med det. Alle skal rope samtidig. Jeg er glad jeg ikke er Dr.Phil, jeg. Det hadde jeg ikke orket. Ha en fin dag.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.