Hun som aldri forsvinner.>

Vakre Nora.

Se, nå er det ikke meg selv jeg hiver ut bilder av! Fantastisk. Jeg har allerede funnet mange negative sider ved å legge ut bilder av andre enn meg selv. Jeg havner i skyggen, rett og slett. Bildene av meg selv blir plutselig ikke fullt så fine lenger. Se på dette nydelige, lille mennesket. Dette er sjarmtrollet Nora, bestevenninna mi siden jeg var fem. Dette er venninna som aldri forsvinner. Det verste er at hun faktisk er så søt som hun ser ut til også.

Vi har altså hatt photoshoot i dag, og det var utrolig gøy! Fant plutselig på noe smart å gjøre med den innebygde blitzen, så jeg brukte blitz ute også. Ikke dumt, for bildene ble mye bedre enn om jeg ikke hadde brukt den. Trikset er å feste bakepapir foran blitzen. Masse bakepapir. Da blir ikke lyset så sterkt at ansiktet blir flatt, men mer jevnt og fint. Fungerte veldig, veldig bra. Må sies at det er lettere å ta bilder av andre enn seg selv. Det er noe annet å faktisk holde i kameraet! Mye morsommere. Jeg og Nora kommer nok til å ha fler shooter fremover, og da skal det testes utrolig mye rart. Jeg gleder meg allerede. Nora har nå blitt supermodellen jeg bare kan ringe nårsomhelst. Supert!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.