Enda ett, bare for at jeg liker det.>


Jeg liker dette bildet. Lue fra H&M, øredobber fra Betties Galleria, kjole fra H&M.

God morgen! Altså, jeg er ingen selvdigger. Ikke mer enn hva som er normalt i hvertfall, og ikke mer enn hva som er sunt heller. Det har seg bare slik at jeg liker å ta bilder av mennesker. Jeg elsker å ta portrettbilder, men jeg bor ikke i hus med tjuefem supermodeller som alltid stiller opp til photoshoot når det måtte være. Jeg bor med en kamerasky kjæreste som sjelden lar seg sminkes og stæsjes opp i nerdete briller, rosa parykker eller pelsluer (rart…), og derfor må jeg som regel ty til meg selv. For jeg stiller opp i hva det måtte være. Jeg gjør faktisk akkurat det jeg ber meg selv om å gjøre, og det er veldig greit. Bortsett fra når det kommer til en pitteliten ting. Okei, to ting. For det første begynner jeg å bli lovlig lei av å ta bilder av det samme trynet gang etter gang, og for det andre kan jeg kanskje virke en smule selvopptatt til tider. Litt dumt, men… Håper dere forstår, og håper det går greit. Jeg er ikke så selvopptatt som det kan virke som.

Nå skal jeg lage meg frokost, drikke te og se litt tv, før jeg går i gang med fornuftige ting. Kanskje litt teit å gi seg selv en pause før man i det hele tatt har begynt med noe, men jeg trenger litt tid på å komme i gang. Sånn er jeg bare.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.