Jeg har fått en diplom!>

Av og til gjør noen noe som er så overveldende at jeg nesten føler meg litt misforstått. Det er vel kanskje ikke èn handling i entall, men flere over tid. Jeg føler meg heller ikke negativt misforstått, men positivt. Jeg føler meg positivt misforstått, og det er en smule skremmende. Gode ord, fine kommentarer og komplimenter forbedrer både motivasjon og innsats. Jeg koser meg virkelig med å blogge fortiden, men jeg blir likevel overveldet over hvor mye pent dere har å si om meg. Av og til lurer jeg virkelig på om det virkelig er meg det snakkes om, og om jeg gir rett inntrykk av meg selv gjennom bloggen. Jeg tror da det. Jeg føler virkelig at bloggen er meg. Selvfølgelig ikke hele meg, bare en liten brøkdel. Likevel er det meg, alt sammen. Prøver jeg alikevel å få meg til å se bedre ut enn jeg er av og til? Eller i alle fall så bra som mulig? Absolutt. Hvem gjør ikke det?

Nathalie & Kim Rune kåret meg, i samarbeid med blogg.no, til Månedens Blogger i september. Dette er en slik handling. En overveldende handling som skaper glede og motivasjon til å gjøre det bedre. Jeg fikk en fantastisk fin diplom i posten, og tenker med en gang på alle andre som også fortjener en slik diplom. Da føler jeg meg heldig, for det var jeg som fikk den. Av alle ble det meg. Slikt er overveldende. Og betyr så mye. Takk!

I dag skal jeg og Gina, søstera mi som har kommet på besøk helt fra Stord, ha photoshoot. Det skal bli gøy! Jeg skal ta mange bilder av Gina, og kommer antagelig til å vise noen av bildene her også. I dag er været helt greit. Det blåser ikke for mye, og det er oppholds. Enda. Med andre ord; perfekt høstvær til å ta bilder i. Vi får vel komme i gang før været skifter helt. Før det blir storm og regnvær.

Vel, ha det bra!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.