Today I’m wearing this.>


Skjerf og tights fra Cubus, skjortekjole har jeg fått av snille Gina, lue fra H&M og Converse-sko kjøpt på Ebay.

Ikke et varmt outfit i dag, men så holder jeg meg for det meste inne også. Jeg har, som omtrent alle andre levende skapninger på jordas overflate, blitt forkjøla, og er dermed litt slappere enn vanlig. Får håpe det gir seg før det virkelig bryter ut, så jeg slipper å bli sengeliggende med feber og hele pakka. Jeg er sjelden syk, så jeg tror nok jeg slipper unna denne gangen også. Heldigvis. Forresten. God bedring til alle syke der ute!

Nå skal jeg ta en liten titt på innsendingsoppgaven igjen, deretter skal jeg på jobb en liten tur. Stresser litt med oppgaven fortiden. Føler jeg ikke får det til, og aner egentlig ikke helt hvor jeg skal begynne. Tror ikke journalistikk er noe for meg i grunn. Jeg burde vel tenkt på det før, for jeg har aldri vært spesielt glad i å skrive artikler. Jeg var den som alltid valgte den lette utveien i norsktimene både på videregående og ungdomsskolen; jeg valgte alltid å skrive dramatiske noveller og halvmorsomme kåserier. Essay var jeg også ganske god på. Og fabulerende tekster hvor tankene bare kunne flyte ned på papiret, ekte, uredigert og ærlig, men likevel så fjernt fra virkeligheten som mulig. Jeg har alltid ment at det er godt å komme seg vekk fra virkeligheten i blant. Se ting slik man selv vil det, upåvirket av fakta. Upåvirket av alle andres måte å se ting på. Upåvirket av…alt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.