Iron Maiden, og Tic-A-Tac Poker.>

dreamaidenI dag våknet jeg av meg selv. Det gjør jeg vel egentlig hver dag, men i dag våknet jeg tidligere enn normalt. Jeg vet ikke om det var for at jeg var innstilt på å våkne tidligere i dag, eller om det ble sånn for at jeg hadde slått på alarm – bare for sikkerhets skyld. Jeg våknet i alle fall ti på halv ti, hele ti minutter før klokka skulle ringe. Det må sies å være bra, med tanke på at det er ferie og hele pakka.

Så, over til grunnen til at jeg hadde bestemt meg for å våkne «tidlig» i dag. Vi skal til Trondheim, for Iron Maiden spiller på Lerkendal i kveld. Det må man selvfølgelig få med seg. Vi og cirka tjuefiretusenfirehundreognittiåtte andre mennesker. Det blir gøygøy, for hvem kan vel ikke synge med på et eller annet Maiden-refreng? Jeg kan. Mange.

Før jeg drar vil jeg anbefale alle å teste ut msn-spillet Tic-A-Tac Poker. Jeg og søsteren min, Gina (samboerens blogg kan du finne her), spilte det i flere timer i går. Jeg ble hekta! Desverre er ikke Gina pålogget akkurat nå, så jeg trenger noen å spille med! Vil noen spille med meg?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.