Sprudlende engasjement og herlig galskap.>

Greit nok; jeg liker shopping jeg også. Jeg liker klær. Jeg liker fine ting som kan kjøpes for mange, mange penger. Det betyr likevel ikke at jeg har en trang til å måtte kjøpe dem. Det betyr likevel ikke at jeg bruker penger jeg ikke har. Akkurat det kan man vel ikke si om de på TV'n. De i «Luksusfellen». Fy faen, jeg skjønner nesten ikke hvordan det går an. Men, jeg skjønner det så akkurat.

Jeg forstår selvfølgelig at det kan være fristende å shoppe hemningsløst; med sprudlende engasjement og herlig galskap. Men akkurat hvilken galskap som skal til for å bruke 250 000 kroner man ikke har, vet jeg ikke. Den slags galskap er alt annet enn herlig. Engasjementet er det vel kanskje ikke noe å si på. Det er overbevisende sprudlende; så lenge det varer. Når det er over; ja, da er man plutselig fanget i luksusfellen.

Uansett; I'm not one of those, heldigvis. Her er et par bilder av plagg jeg fremdeles venter spent på at kommer i posten. Venter på ca. 20 plagg, så to bilder får nesten holde.. Dette er forresten shopping jeg har gjort  både  med sprudlende engasjement OG herlig galskap.(viktig å ha med at den herlige galskapen fremdeles er trygt fanget i meg; og ikke omvendt.) Heldigvis.

Forresten: vil anbefale alle å ta en tur innom http://www.harpersbazaar.com/      Veldig bra side!

07276586301

Kjole: 349 kr, La Redoute.

07291368001
Skoletter 265,50 kr, La Redoute

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.