Hei, det er en stund siden sist

Hei! Blogging har det visst blitt dårlig med den siste tiden. Det går en dag, det går to, plutselig har det gått flere uker, og jeg har bare latt bloggen være i fred. Ikke at jeg har gjort så mye annet heller, det er vel kanskje problemet. Haha. Men ja, nå dukker jeg altså opp med et lite innlegg igjen, mest for å promotere helgens to boksigneringer! Den første er på Ark på Trondheim Torg klokka 12.00, den andre er på Ark Bruns Brunhjørnet klokka 14.00. Førstkommende lørdag altså! Håper noen av dere dukker opp for en prat! Det hadde vært veldig, veldig hyggelig.

Så, altså: lørdag 01.desember klokka 12.00: Ark Trondheim Torg

lørdag 01.desember klokka 14.00: Ark Bruns Brunhjørnet

Sees!

Del

4 Kommentarer

 1. november 30, 2018 / 22:13

  å spennende! kommer du til grenlandsområdet, porsgrunn,skien? Vil gjerne lese boken din!

  • Drea
   Forfatter
   desember 17, 2018 / 15:51

   Hei! :D Det er ikke planlagt fler boksigneringer for øyeblikket, men det er mulig det blir litt bokbad eller lignende på nyåret! Følg gjerne Psykehus sin facebookside for å holde deg oppdatert: https://www.facebook.com/psykehus/

 2. Karoline
  desember 5, 2018 / 02:15

  Leste boken din nå nylig, slukte hele boka på en dag. Takk for at du skriver det jeg ikke klarer å sette ord på selv da jeg har vært igjennom mye av det samme! Boken var fantastisk. Du er fantastisk. Håper du har det fint ❤️

  • Drea
   Forfatter
   desember 17, 2018 / 15:51

   Åh, tusen, tusen takk! Det er så godt å høre! Håper du også har det fint, og igjen; takk for tilbakemeldingen! Det betyr mye!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.