Poker i Zagreb

Her er noen bilder fine Isabelle tok av meg da jeg spilte Diamond Million i Zagreb denne helgen. Det var utrolig gøy, og jeg er skikkelig fornøyd med hvordan jeg spilte hele turneringa gjennom. Av ca. 550 innkjøp havnet jeg på en 55.plass, da jeg hadde uflaks og tapte en dobbel average pot hvor jeg var 70% favoritt til å vinne før det siste kortet kom. Synd at han traff på river, for da var det over for min del. Jeg hadde så tro på at jeg skulle klare å komme til finalebord i denne turneringa, men … next time! Jeg er i alle fall veldig stolt over spillet, og at jeg ikke var all in før denne hånden – som altså var etter 20 timer spill. Ah, jeg vil reise mer og spille mer! Jeg vet jeg skal vinne en større turnering snart. Jeg SKAL! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. november 15, 2018 / 17:43

  GG Drea! :-)
  Satt ved siden av deg på Pokertorget/Bergen, husker J8 – sjokoladehånden! Tenkte ikke over det før neste dag, men kan du forklare hvorfor den kalles sjokoladehånden!
  Og kanskje noen utleverende historier om frøken Høyden, det må da være mange å ta av!! :-)
  Mvh Weekend

  • Drea
   Forfatter
   november 15, 2018 / 21:02

   Hehehe, selvfølgelig mange historier om frøken Høyden vettu! :D But what happens in Zagreb, stays in Zagreb! ;)
   Sjokoladehånden ja! <3 Den er så braaaa! Haha! Storyen er som følger: jeg spilte cashgame, hadde j8, floppen er jjx. Han som åpna pre byr også på flopp, jeg syner. Han byr turn, jeg syner. 8 på river for fullt hus, han går ai, jeg syner, og han har AJ! Akkurat i det jeg vinner potten, kommer floor og deler ut sjokolade. Jeg ELSKER sjokolade, og siden jeg ikke har hatt noen hånd som var "min", ble sjokoladehånda født... :b

   • Weekend
    november 16, 2018 / 22:13

    Takk for svar, Drea! :-)
    Treffer nok Høyden på bris en gang – da kommer historiene av seg selv, på løpende bånd!!
    Vi delte forresten pirattaxi hjem en gang, da syntes hun så synd på den polske sjåføren at hun forhandlet prisen opp! Haha!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.