Litt bokprat

Nå er boken min faktisk helt ferdig! Den er klar for å trykkes, og i AUGUST kommer den ut! Her om dagen fikk jeg en pakke i posten med 10 prøveeksemplarer på boka. De ble trykt før språkvask og korrektur, og jeg har også forandret litt på forsiden, men herregud, så snålt det føltes å plutselig stå med boka mi i hendene! Jeg plukker den opp jevnlig hver eneste dag og ser på den. Inni den. På forsiden, på baksiden, på den siste siden, på den første siden. Det tok litt tid å bli vant til forsiden, for jeg hadde kanskje sett for meg noe helt annet, men nå – etter å ha blitt vant – så liker jeg den, selv om det er mitt eget trynet der, haha! Enn det. Trynet mitt på SÅ mange bøker … Fnis.

Det har plutselig gått opp for meg at snart skal folk faktisk lese boken og. Hvem kommer til å kjøpe den? Hvem vil lese? Hva kommer de til å synes? Hvilke tilbakemeldinger kommer jeg til å få? Alle disse spørsmålene tenker jeg på nesten hver eneste dag nå. Jeg er ordentlig spent og nervøs, og håper selvfølgelig mange vil kjøpe boka, og at de liker den også, selvfølgelig! At noen kan finne den nyttig. Verdt å lese, at noen skal tenke at den var verdt å bruke tiden sin på.

Åh, så spent jeg er! Og nervøs! Og veldig, veldig glad. Tusen, tusen takk til Spartacus Forlag som så potensiale i manuset mitt, og som har vært fantastiske i prosessen med å gjøre boken til det den har blitt! Jeg er fornøyd og utrolig takknemlig.

Del

7 Kommentarer

 1. juni 26, 2018 / 22:39

  Åå, det er så rått! Gleder meg til å lese den.

 2. Aurora
  juni 27, 2018 / 11:38

  Glæde mæ t å læs den..:)

 3. Sigrid
  juni 27, 2018 / 13:02

  JEG!!! Jeg har ventet på den i årevis, og kan nesten garantere at jeg kommer til å elske den! Jeg har jo fulgt bloggen din hovedsakelig fordi jeg synes du skriver godt :) og herregud… GRATULERER! Jeg leverte selv masteroppgaven min denne våren, og selv om det ikke akkurat er det samme som en bok, var det skikkelig deilig å kjenne den i hendene, bla i den, og faktisk SE at det jeg har gjort har BLITT til noe! Jeg gleder meg masse masse masse til å ha boka di i hendene! :D

  • Drea
   Forfatter
   juni 27, 2018 / 13:05

   Åh, gratulerer så masse med å ha levert masteroppgave! DET ER STORT! :D Så flink du er! :D Og TAKK! Du aner ikke hvor godt det er å høre! Jeg håper du liker boken, iiiiiik! Jeg er nervøs! :b

 4. Larisa
  juni 28, 2018 / 02:48

  Så gøy! Har på feelingen at dette kommer til å gå veldig bra. Gleder meg masse til å lese.

 5. Ida
  juni 28, 2018 / 23:55

  Så gøy!!

  Hvordan type bok er det? Første gang jeg er innom bloggen din skjønner du :)

  • Drea
   Forfatter
   juli 2, 2018 / 20:35

   Hei, Ida! :D Det er en dokumentar om det å være innlagt på psykiatrisk. Boken heter Psykehus, og du kan lese mer om den her: https://www.facebook.com/psykehus/

   Håper du vil lese den! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.