New week, same goals

Jeg skulle egentlig til frisøren i dag, men frisøren har blitt syk, så det ble utsatt til lørdag. Bummer, for jeg går jo rundt med blondt hår med et grønt skjær i, og det er ikke spesielt vakkert. Haha! Ohwell, jeg overlever vel det og. Nå sitter jeg i sofaen og skriver litt. Det er så utrolig godt å bare sitte under pleddet, høre musikk og skrive, spesielt når det snør og er kaldt ute. Jeg venter på «dommen» på Psykehus-manuset (æh, jeg krysser så mange fingre at dere aner ikke!), og i mens skriver jeg på noe jeg håper en dag blir til en ferdig roman. Storyen har jeg hatt idé om veldig lenge, men jeg har aldri klart å bygge det opp. Nå er jeg i gang, og føler ideen bare blir bedre og bedre! Det er en deilig følelse altså. Håper det fortsetter, håper jeg virkelig klarer å skrive fiksjon som føles ekte og autentisk. At det blir spennende og interessant, og ikke bare … døllt. Haha!

Og nå er det bare 8 dager til vi reiser til poker-NM i Dublin! Nedtelling pågår fortsatt, haha. Dere vil ikke tro hvor mange timer jeg bruker på å se poker på tv for tiden altså. Forberedelse, forberedelse, forberedelse. Motivasjonen er på topp!

Apropos motivasjon, så er treningsmotivasjonen også ganske så bra for tiden, så når Vegard står opp, skal jeg komme meg på trening og. Fin og chill mandag med andre ord! Håper dere også har en finfin start på uken. Hugs.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.