Tattoo inspo

På tirsdag har jeg altså en tattis-time (wiiiii, endelig!), og her er litt inspo. Litt hva jeg liker. Akkurat hva det blir denne gangen har vi ikke bestemt helt enda, men jeg er sikker på at tatovøren og jeg finner frem til noe som kommer til å bli superfint! Jeg gleder meg skikkelig! Åh, jeg syns det er så mye fint! Kunne liksom tenkt meg alt på en gang, haha! Om jeg regner alle tatoveringene jeg har enkeltvis, blir dette nummer tretten. Og jeg kan love at det ikke blir min siste … Hugs!

Del

3 Kommentarer

 1. Lisa
  januar 21, 2018 / 10:08

  Den nederst til venstre var veldig fin

 2. Anaid
  januar 21, 2018 / 18:06

  Hei! Dette spørsmålet har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg lurer bare på om du er fornøyd med ditt nye kamera? Jeg vurderer å kjøpe meg et, og har blant annet sett på det samme. Har en gammel speilrefleks, men den bruker jeg aldri.

  • Drea
   Forfatter
   januar 21, 2018 / 19:54

   So far, så er jeg veldig fornøyd! Jeg syns det er utrolig praktisk at det er så lett å ha med seg overalt. Så det blir faktisk med, liksom!
   Det er jo selvfølgelig forskjell på kvaliteten fra 5D mark iii, men jeg syns bildene blir fine, og tror jeg kommer til å bli flinkere med kameraet etterhvert og! Mye går jo på innstillinger og valg man tar når man tar bildet, og ikke utstyret! :) Jeg er i alle fall veldig glad for at jeg bytta ut speilrefleksen som nesten alltid bare lå på hylla!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.