Olympus PEN E-PL8

Her er det lille kameraet som har erstattet speilrefleksen. Haha, shit just got real! Jeg har faktisk solgt kameraet mitt. Hvem hadde trodd jeg skulle gjøre det, jeg som skulle bli verdenskjent motefotograf … Haha! Change of plans. Vel, jeg håper jeg blir fornøyd med denne lille kameraten, og siden det koster ganske så mye mindre jeg fikk solgt speilrefleksen for, så skal jeg unne meg et nytt objektiv til det med det samme. Jeg vil jo at det skal være litt ordentlig, liksom. Det som veide mest for å kjøpe et nytt kamera, er at dette er så utrolig mye lettere og enklere å drasse med seg rundt omkring. Jeg håper jeg kommer til å ta fler bilder fremover, og blogge mer! Det er målet. Hugs!

 

Share:

5 Kommentarer

 1. Nora
  januar 10, 2018 / 16:03

  Gleder meg til å prøve :D Supersøtt i alle fall!

  • januar 10, 2018 / 16:15

   Ja, det syns jeg og! :D Har kjøpt en ny linse til og nå da, som kommer i posten om noen dager… Da blir det enda bedre! :D

 2. januar 10, 2018 / 16:28

  Jeg er kjempefornøyd med mitt :-D

 3. Mette
  januar 10, 2018 / 17:30

  Jeg har det samme, hadde vært så gøy om du som er så flink delte litt tips og triks etterhvert 😍😃

  • januar 12, 2018 / 01:37

   Åh, takk for at du syns det! :D Jeg skal se hva jeg får til! Gleder meg til å teste det ordentlig, spesielt når det nye objektivet kommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.