Faux freckles

Jeg elsker fregner, så i dag har jeg juksa litt. Kunne nok brukt litt bedre tid på å sminke brynene mine, ser jeg, men ohwell. Who the fuck cares! I dag ringte forresten NRK Trøndelag, så i morgen klokken typ 08.30 blir jeg å høre på radio for den som skulle være interessert i å høre meg prate litt om saken som ble posta om meg (og det å være helgemamma) nå i helga. Hva kan jeg si, jeg er PR-kåt til tusen. Og kanskje får jeg sneket inn litt prat om bokprosjektet og, om jeg er heldig. Det hadde ikke vært helt feil. Apropos – back to work! Hugs.

Del

3 Kommentarer

 1. april 20, 2017 / 16:28

  Du kunne faktisk ha kledd fregner skikkelig godt, men det er utrolig hva man kan gjøre i photoshop. Kjempefine bilder <3 Håper det står bra til med deg!

  • Drea
   Forfatter
   april 20, 2017 / 16:34

   Dette er ikke photoshop, da, det er sminka på! :D Men ja, jeg elsker fregner, og når man ikke får nok av dem naturlig, kan man sminke de på! ;)

 2. Bjørg S
  april 20, 2017 / 17:58

  Og hadde du HATT masse fregner, hadde du (trolig) hatet dem. De som har glatt hår synes krøller er fint, de som har krøller glatter håret… ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.