Fluffy

Fluffy genser fra Bik Bok

Enda litt fler bilder av meg selv, siden jeg ikke har så mye annet å komme med i dag. (Vel, jeg fikk satt på nye vipper i dag da, men det har jeg ikke fått tatt noen bilder av enda, så deeeet får bli i morgen!) Jeg sitter for øyeblikket i sofaen og skriver, og drømmer meg bort i at det en vakker dag faktisk blir noe av den boka mi… Åh, som jeg vil! Så da er det vel bare å jobbe på. Det skjer i alle fall ingenting om man ikke prøver. Og sånn by the way; Nå er det kun tre dager til avreise til Dublin og poker-NM! #countingdown

Del

1 Comment

  1. april 9, 2017 / 21:47

    Veldig flotte , stilige og kule selvportretter!
    Genseren så veldig behagelig og god å ha på seg <3 Håper du får en fin fin påske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.