Red ombre

T-skjorte fra junkyard.com // jakke fra Bik Bok

Jeg tror kanskje håret ser litt mer oransje ut på bildene enn det er i virkeligheten, men jeg har i alle fall fått et rød/oransjskjær i ombré-en min nå. Det ble egentlig sånn med et uhell, men etterhvert begynte jeg å like det. Flaks! Jeg skulle eeeegentlig bare lysne tuppene litt, men så ble det ikke særlig pent, og derfor heiv jeg oppi litt gamle rester av det røde. Det er bare en toner, da, så fargen holder nok ikke så lenge.

Vad tycks? 

Del

2 Kommentarer

 1. mars 28, 2017 / 19:43

  Oh my oh my. Du e VAKKER ❤

  • Drea
   Forfatter
   mars 28, 2017 / 22:28

   Takk, fine du! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.