Motherhood

Åh, som jeg savner jenta mi! Hele tiden. På onsdag som kommer har hun faktisk bursdag og, som vi skal feire sammen i helgen. Tenk, hun blir åtte år! Det er jo egentlig helt sjukt. Og hun er verdens beste. Haha, nå begynte jeg å tenke på en samtale rundt frokostbordet hjemme hos mamma i jula. Jeg fortalte om en gang jeg og ei venninne sang høyt i bilen, og at vi begge to var like dårlige til å synge. «Åååååja, så det er derfor ruta di på bilen er knust, jaaaa» sier Vilja med humor da. Haha, herlig! Ikke dum den skapningen der, og hun har alltid en morsom kommentar på lur. Og nå blir hun altså snart åtte år!

Del

1 Comment

  1. Eva Marie
    januar 31, 2017 / 14:43

    Så fine dere er! Jenta di er utrolig skjønn. <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.